En diskret vibrator med dig over alt – i håndtasken

Lysten og trangen til at få noget forløsning kan komme på de mest mærkelige tidspunkter, og det er ikke alle, der kan klare sig med klør fem, hvorfor der nogle gange kan være behov for noget assistance i form af en diskret vibrator.

Det er de færreste, der føler for at have en stor dildo liggende i håndtasken, men det er der heldigvis heller ikke behov for.

Definitionen af ”diskret” kan være forskellig fra person til person, men for vores vedkommende er det noget, der ikke skriger sexlegetøj hvis det lige spottes i farten, eller er så småt, at det kan ligge godt begravet i tasken eller måske i en lille lomme i tasken.

Det er ikke de absolut mindste vibrator, vi har på listen her, for så bestod det ikke af andet end minimale bullet vibrators, men det er langt fra de største og er for det meste ikke noget, der vækker opsigt, hvis din taske står lidt åben.

You2Toys læbestift vibrator

En læbestiftsvibrator er noget af det mest diskrete, du kan have i tasken. Det virker nok som en mindre cliché, men hvorfor lave om på noget, der virker?

Med en størrelse på 8,7 cm i længden og en diameter på 1,9 cm, er You2Toys læbestift vibrator ganske givet en smule større end en faktisk læbestift, men i farten er det ikke en detalje, der vil blive lagt mærke til.

Vibratoren styres simpelt fra bunden, den kan tændes og slukkes og har kun én hastighed, men det er for nogen også helt fint.

Læbestiften er lavet af PVC og ABS og med en vægt på blot 75 gram, er det ikke én, du selv vil lægge mærke til ligger i tasken.

System Error! Duplicate entry '14123-0' for key 'products_sales.product_id'
Reklame
GRATIS FRAGT
You2Toys Læbestift Vibrator
Pris fra 149

Satisfyer Fly High Finger vibrator

Satisfyer laver rigtig mange forskellige slags vibratorer og stimulatorer, og den her er ganske speciel i forhold til design. Ergonomisk er ikke altid det, der lige er fokus på i forhold til sexlegetøj, men det er netop, hvad Satisfyers Fly High Finger vibrator er. Placer den imellem pege- og ringfingeren og du er klar til at stimulere absolut lige, hvad du har lyst til.

Den har 12 forskellige vibrationsindstillinger, så du får mere fleksibilitet end den forrige.

Vibratoren er 5 cm lang og har en diameter på 6,5 cm, så den er ganske bred, men kan sagtens passe ind i en lille sidelomme og gemme sig. Materialet er ABS og hudvenlig silikone, som også gør den vandtæt, altså er den fair game i bruseren også.

Den er betragteligt tungere end læbestiften med en vægt på 166 gram, men der er også mere af den, og så har den et genopladeligt batteri, der lades via USB-kabel. Så hvis du går op i naturen også, er der også lidt plus at hente der. Batteriet holder til ca 1 times sjov.

Skulle den komme op af tasken derhjemme med en mandlig partner, er der også gode muligheder for at bruge den der. Formen gør, at den vil gøre sig ganske passende til at stimulere partnerens mellemkød under forspil.

System Error! Duplicate entry '39433-0' for key 'products_sales.product_id'
Reklame
GRATIS FRAGT
Satisfyer Fly High Finger Vibrator Rød
Pris fra 239

Satisfyer Secret Affair

Den næste på listen er faktisk også fra Satisfyer. Den hedder, ganske passende, Secret Affair, og kan igen i farten ligne noget make-up, men den gemmer på noget meget sjovere end kosmetik.

Satisfyer Secret Affair er noget anderledes end så mange andre vibratorer. Den har ingen knapper, skruer eller andet at rode med, men ’sense touch’, den mærker din berøring som du bruger til at indstille den.

Med 15 vibrationsindstillinger er der også rigeligt at indstille, og endnu flere spændende oplevelser hvis du vælger at beholde vibratorens kappe på, så du får vibrationer fra en glat, rillet overflade. Ryger kappen af, er der en blød, hudvenlig silikone indenunder.

Vibratoren har en længde på 11 cm, så den er i den lidt længere kategori, men det betyder også, at den kan bruges penetrerende, hvis lysten skulle være til det. Udover silikone består den også af ABS.

Den har et genopladeligt batteri, som giver godt en times morskab, og så skal den lades med et USB-kabel derefter.

Du får 10 forskellige vibrationsmønstre og 5 forskellige hastigheder, og den er også vandtæt, så hvis den skal med en tur i badet, så er den mulighed også åben.

Reklame

Fifty Shades of Grey Finger vibrator

Fifty Shades of Grey tog mange med storm, og det har afledt en stor selektion af sexlegetøj derfra. Det her er en af dem, der bærer dets navn, og hvis størrelsen har haft betydning med fokus på lille, så er det her virkelig noget, der batter.

Dårligt større end en finger, fylder denne vibrator meget lidt. Den er af typen ’bullet’ vibrator, og sidder i et silikonecover, der tages på fingeren til at stimulere klitoris med. Vibratoren kan tages ud fra holderen, hvis man har brug for, at den fylder endnu mindre, eller hvis man bedre kan lide den direkte kontakt.

Den har kun én hastighed, men så kan man altid være kreativ på andre måder.

Reklame

CalExotics Glam bullet vibrator

Sidst men ikke mindst, endnu en bullet vibrator, men ikke én, der gemmer sig i en lille holder til fingeren, men viser sig i sin komplette, frække pink farve.

CalExotics vibrator byder på 10 vibrationsfunktioner og består af ABS og silikone. Med en længde på 9 cm og blot 2,5 cm i diameter, fylder den ikke særlig meget og kan være i selv den mindste håndtaske og gemme sig, klar til at tilfredsstille.

Dets batteri er genopladeligt, og alt efter, hvor hårdt du kører vibratoren, holder den til alt mellem 50 minutter til halvanden time, så der er rigeligt tid til at bruge den før, under og efter arbejde, hvis man er til den slags.

Motoren er lydsvag, så du får heller ikke unødig opmærksomhed, hvis du hiver den frem.

Skal du have nyt legetøj i tasken?

Reklame