Anal sexlegetøj

Reklame
GRATIS FRAGT
Fun factory Bouncer Shake Dildo Rød
Pris fra 599
GRATIS FRAGT
Rainbow Anal Plug med Diamant – Lille
Pris fra 99
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Satisfyer Love Beads Soft Silikone – Sort
Pris fra 129
GRATIS FRAGT
Fun Factory Bootie Anal Plug Small – Sort
Pris fra 149
GRATIS FRAGT
Magic Motion Equinox Anal Plug med Vibrator Sort
Pris fra 449
GRATIS FRAGT
We Vibe Ditto Vibrerende Anal Plug
Pris fra 889
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 46
Rainbow Anal Plug med Diamant – Medium
Pris fra 119
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Satisfyer Love Beads Soft Silikone – Multi
Pris fra 129
GRATIS FRAGT
Fun Factory B Balls Duo Buttplug – Lilla
Pris fra 249
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 101
Fun Factory Duke Prostata Vibrator – Sort
Pris fra 378
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 96
Prostata Vibrator Fjernbetjent
Pris fra 299
GRATIS FRAGT
Magic Motion Solstice Prostata Vibrator i Sort
Pris fra 449
GRATIS FRAGT
LELO Hugo Prostata Stimulator i Sort – BESTSELLER
Pris fra 1.479
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 46
Rainbow Anal Plug med Diamant – Large
Pris fra 149
GRATIS FRAGT
FeelzToys Bibi Anal Plug Sæt Pink
Pris fra 199

Udforsk det seksuelle bagfra

Der er rigtig meget tabu forbundet med numsen i forhold til det seksuelle. Men det behøver der ikke, og det er en skam at gå en bue uden om den stimulans der ligger i anal leg, hvad enten det er med legetøj eller med partner.

Der er rigtig mange muligheder når det kommer til anal stimulans, og det er i særdeleshed en oplagt mulighed for mænd, da der er en yderst følsom prostata som bare venter på at blive stimuleret.

Analt legetøj til begynderen

Når man tager numsen i brug i soveværelset, eller hvor ellers man hygger sig, springer man ikke ud i det med hovedet under armen. Det skal gøres roligt og med respekt for numsen. Når man begynder med anal leg, er der legetøj designet specifikt til formålet. De er meget små og typisk designet til at kunne være om en finger, så man roligt får trænet sig op til at kunne tage større legetøj.

De er typisk ikke meget bredere end en finger, så det er ikke noget man holder ved særlig længe, men de er et oplagt valg til at starte ud med.

Plugs i alle størrelser

Plugs er også et godt redskab til det anale eventyr. De er typisk kegleformet med stor variation af størrelser og udformning, og deres formål er for det meste at komme op i numsen og bare hygge sig dér. Nogle kommer med vibrator for ekstra stimulering.

Deres brede base betyder også, at de er et mere sikkert stykke legetøj at anvende analt, da risikoen for, at den forsvinder op i endetarmen, er betydeligt mindre, end hvis man anvender en regulær dildo. Risikoen for at miste legetøj i endetarmen er ganske reel, og et potentielt ubehageligt besøg på sygehuset, så vær obs. på, hvad du stikker derop.

Prostatavibrator til mændene

Gemt cirka 4 centimeter inde i endetarmen sidder mandens prostata, mindre kendt som blærehalskirtlen. Den er også en yderst følsom del af kroppen, som med fordel kan stimuleres under sex eller blot under en spiller.

Der er lavet vibrators til netop det formål at få fat i og stimulere prostata, men selvom deres design er til det formål, er det ikke ensbetydende med, at kvinder ikke kan gøre brug af det. Slet ikke.

Det er et område som mange aldrig får udforsket, og det er lidt en skam, for det kan virkelig være med til at gøre ens sexliv lidt mere spændende, eller bare give orgasmer på en helt andet måde, når man sidder for sig selv med et godt greb om sin stolte soldat.

Rengøringen er vigtig inden du går i gang

Endetarmen er umiddelbart ikke det reneste sted i kroppen, så inden man går amok og hamrer sit nye legetøj op, skal man lige huske at sikre sig imod kedelige overraskelser. Disse overraskelser er typisk begrænset til fækalier, der følger med legetøjet ud igen.

Det er heldigvis ganske nemt at gøre noget ved, så man er garanteret en ren og behagelig oplevelse.

En anal douche er løsningen til det problem. Fyld den op med vand, stik den op i anus, tryk vandet ud og send den hele ud igen i toilettet. Gentag det et par gange indtil, der kun kommer vand ud. På den måde er du sikker på, at der ikke følger noget som helst med ud igen, når du bruger dit sexlegetøj.

Det er en god idé lige at anvende lidt glidecreme på den inden den stikkes op, simpelthen for at gøre det så gnidningsfrit som muligt.

Når du er færdig med at bruge den, renses den med varmt vand og sæbe eller sexlegetøjsrengøringsmiddel udviklet specifikt til at rense netop sexlegetøj.