Anal sexlegetøj

Reklame
GRATIS FRAGT
Black Velvets Butt Plug Large
Til dine analyse lyster Sort analplug med smal spids og bredere skaft. Den silkebløde, glatte overflade gør indtrængningen let. Anvend anal glidecreme for dejlig anallege. Derudover kan denne buttplug bruges af både mænd og kvinder. Information: 
Pris fra 119
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 125
Butt Plug with Handle – Large
Stor Anal But plug med håndtag Farve = LillaIndføringslængde = 12,1 cmDiameter = op til 6,4 cm
Pris fra 125
GRATIS FRAGT
Fun Factory Bootie Anal Plug Small – Sort
Pris fra 170
GRATIS FRAGT
Magic Motion Equinox Anal Plug med Vibrator Sort
Pris fra 515
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 33
Timeless 4 jewels – azure
Analkæde med 4 kugler.Længde = 28 cmDiameter = 1,5 til 3 cmFtalatfri = JaVi anbefaler at man bruger en vandbaseret glidecreme sammen med produktet
Pris fra 33
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 150
SOFIA METAL BUTTPLUG – Blue
Kvalitets Sofia buttplug vejer ikke mindre end 140 gram og er lavet af en solid zinklegering.Dette smykke indsættes analt, og du kan lege med temperaturer, fordi metallet holder temperaturen i lang tid.Størrelse = Ø 3 x 7.3 cm.
Pris fra 150
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 150
Satisfyer Lolli Plug 2 Vibrerende Anal Plug
Et nyt produkt til jeres analleg!  Denne lækre analplug fra Satisfyer kan alt det, du drømmer om! Den har 2 motorer med kraftige vibrationer, der gør denne vibrator til et must-have. Pluggen er lavet af blødt silikone og afsluttes med en bred bund, så
Pris fra 249
GRATIS FRAGT
Anal Fantasy Vibrerende Anal Thruster
Vibrating Anal sexmaskine tilbyder fjederbelastet fornøjelse, kraftig vibration og en realistisk tekstur til den ultimative anal stimulerings oplevelse. Den er designet til at være lydsvag og massere dine bevægelser – hurtigt eller langsomt. Det enkle
Pris fra 589
GRATIS FRAGT
Satisfyer Booty Call Anal Plug Sæt – Pink
Pris fra 199
GRATIS FRAGT
Taboom Buttplug med Rævehale
Til din foxy lady  Vil du gerne overraske din partner i soveværelset med frækt legetøj? Så bør du prøve denne buttplug med rævehæle fra Taboom. Du kan være helt sikker på, at din partners bagdel kommer til at se så dejlig ud, når først denne buttplug
Pris fra 249
GRATIS FRAGT
Black Velvets Thumping Buttplug vibrator Sort
Lækre vibrationer! Denne vibro analplug med innovativ bankefunktion midt i pluggen vil med garanti gøre tricket for dig. Med den trådløse fjernbetjening kan 7 vibrationsmønstre og 3 pulserende bankemodi styres separat og bekvemt ved et tryk på en knap.
Pris fra 649
GRATIS FRAGT
Black Velvets Thumping Buttplug med Fjernbetjening
Lækre vibrationer Har du også et ønske om at lege med lækre vibrationer, når du udforsker med anal stimulering? Så kan vi varmt anbefale, at du prøver denne buttplug vibrator fra Black Velvets. Denne vibro analplug kommer med en innovativ bankefunkt
Pris fra 649
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 150
You2Toys Transportable Sexmaskine Sort
Transportabel nydelse! Tag din nydelse til nye højder med denne transportable sexmaskine fra You2Toys. Denne vibrator med trykfunktion og sugekop kan klæbe sig til enhver form for glat overflade, og er klar til at give dig dampende øjeblikke, når og hv
Pris fra 649
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 168
Goldplay Deep – S 40 Cm
“Goldplay” dildo til de dybe lege.Blødt elastisk silikonemateriale for nem anal adgang.Materialet vender altid tilbage til sin oprindelige form og på grund af dets elastiske egenskaber vil du få en vidunderlig anal oplevelse uden smerter. Få nye anale opl
Pris fra 168
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 43
Gold Gosling Todt – Plug
Gold Collection Plug fra Dark Muscle!Føles blød og realistisk og kommer med en stærk sugekop.Det, der får denne kollektion til at skille sig ud fra alle andre, er den fantastiske realistiske guldeffekt, der skinner og funkler.Længde = 10,2 cmDiameter = 2,
Pris fra 43
Indlæs flere

Udforsk det seksuelle bagfra

Der er rigtig meget tabu forbundet med numsen i forhold til det seksuelle. Men det behøver der ikke, og det er en skam at gå en bue uden om den stimulans der ligger i anal leg, hvad enten det er med legetøj eller med partner.

Der er rigtig mange muligheder når det kommer til anal stimulans, og det er i særdeleshed en oplagt mulighed for mænd, da der er en yderst følsom prostata som bare venter på at blive stimuleret.

Analt legetøj til begynderen

Når man tager numsen i brug i soveværelset, eller hvor ellers man hygger sig, springer man ikke ud i det med hovedet under armen. Det skal gøres roligt og med respekt for numsen. Når man begynder med anal leg, er der legetøj designet specifikt til formålet. De er meget små og typisk designet til at kunne være om en finger, så man roligt får trænet sig op til at kunne tage større legetøj.

De er typisk ikke meget bredere end en finger, så det er ikke noget man holder ved særlig længe, men de er et oplagt valg til at starte ud med.

Plugs i alle størrelser

Plugs er også et godt redskab til det anale eventyr. De er typisk kegleformet med stor variation af størrelser og udformning, og deres formål er for det meste at komme op i numsen og bare hygge sig dér. Nogle kommer med vibrator for ekstra stimulering.

Deres brede base betyder også, at de er et mere sikkert stykke legetøj at anvende analt, da risikoen for, at den forsvinder op i endetarmen, er betydeligt mindre, end hvis man anvender en regulær dildo. Risikoen for at miste legetøj i endetarmen er ganske reel, og et potentielt ubehageligt besøg på sygehuset, så vær obs. på, hvad du stikker derop.

Prostatavibrator til mændene

Gemt cirka 4 centimeter inde i endetarmen sidder mandens prostata, mindre kendt som blærehalskirtlen. Den er også en yderst følsom del af kroppen, som med fordel kan stimuleres under sex eller blot under en spiller.

Der er lavet vibrators til netop det formål at få fat i og stimulere prostata, men selvom deres design er til det formål, er det ikke ensbetydende med, at kvinder ikke kan gøre brug af det. Slet ikke.

Det er et område som mange aldrig får udforsket, og det er lidt en skam, for det kan virkelig være med til at gøre ens sexliv lidt mere spændende, eller bare give orgasmer på en helt andet måde, når man sidder for sig selv med et godt greb om sin stolte soldat.

Rengøringen er vigtig inden du går i gang

Endetarmen er umiddelbart ikke det reneste sted i kroppen, så inden man går amok og hamrer sit nye legetøj op, skal man lige huske at sikre sig imod kedelige overraskelser. Disse overraskelser er typisk begrænset til fækalier, der følger med legetøjet ud igen.

Det er heldigvis ganske nemt at gøre noget ved, så man er garanteret en ren og behagelig oplevelse.

En anal douche er løsningen til det problem. Fyld den op med vand, stik den op i anus, tryk vandet ud og send den hele ud igen i toilettet. Gentag det et par gange indtil, der kun kommer vand ud. På den måde er du sikker på, at der ikke følger noget som helst med ud igen, når du bruger dit sexlegetøj.

Det er en god idé lige at anvende lidt glidecreme på den inden den stikkes op, simpelthen for at gøre det så gnidningsfrit som muligt.

Når du er færdig med at bruge den, renses den med varmt vand og sæbe eller sexlegetøjsrengøringsmiddel udviklet specifikt til at rense netop sexlegetøj.