Gør dit sex lidt bedre

Gør dit sex lidt bedre på mange måder

Der er mange måder at gøre ens sexliv lidt bedre på uden at det involverer legetøj, lingeri eller andet i den retning.

Faktisk behøver man ikke gå meget længere end bare til kondomerne.

Hold lidt længere i sengen

Uanset om man bruger kondomer eller ej, er der måder at holde længere i sengen. Et af dem er naturligvis kondomerne, de findes med tilsat stof, der gør penis mindre følsom. Men det stof er ikke unikt til kondomerne. Det fås også til at sprøjte direkte på penis. På den måde kan du glæde din partner lige det længere.

Stimulerende eller afslappende glidecreme

Der kan være mange grunde til at ty til glidecreme, specielt hvis man er på analt eventyr, men selv ved almindelig vaginal penetration. Selv her er der muligheder for at få produkter der øger følsomheden og deraf stimuleringen, eller til de anale udflugter er der glidecreme, der blødgør og gør anus mere elastisk. En klar vinder til de stramme stunder.

Bedre hygiejne, bedre sex

Det kan næppe komme som nogen overraske at kropslugte kan være ubehagelige, endda ligefrem katastrofale for ens lyster. Hvis alt lugter af død, er der dårlige udsigter til nogen som helst samvær. En god hygiejne er derfor ganske vigtig. I særdeleshed ved anal leg, hvor det sidste man har lyst til, er fækalier på skaftet.

Start med massage som forspil

En god gang massage er svær at sige nej tak til, og det behøver ikke være knoglebrækkende. Selv kærlige, men faste tryk er nok. Tilsæt lidt massageolie med en dejlig duft efter lyst, så står man med en anderledes men meget nær form for forspil. Så er der dømt happy ending med god samvittighed.