Sexlegetøj og lingeri til kvinder

Gør alt lidt frækkere med legetøj og lækkert undertøj

Det mest berømte sexlegetøj til kvinden er uden tvivl vibratoren og dildoen. Men der findes mange flere sexlegetøj til kvinder. Hver af dem med sin egen funktion og måde at stimulere på. For at give dig en idé om, hvilket sexlegetøj der findes til kvinder, tager vi et lille kig på, hvad der ellers findes af forskellige typer.

Vibratorer

En vibrator er et elektrisk sexlegetøj, der producerer vibrationer, der kan stimulere forskellige erogene zoner i kroppen. For eksempel findes der vibratorer, der er specielt designet til at stimulere skeden, klitoris, G-punktet eller anus. Nogle vibratorer bruges kun eksternt, mens andre kan indsættes. Derudover fås legetøjet i forskellige materialer og former. De kan bruges under onani, men kan også bruges sammen med din partner under forspil eller sex.

Analt legetøj

Analt legetøj er sexlegetøj specielt designet til at stimulere anus. I anus er der mange nerver og erogene zoner, som når de bliver stimuleret kan give en masse nydelse og spænding. Legetøj som buttplugs, analperler og analballoner er perfekte til at stimulere anus. Dette legetøj kan bruges til anal stimulation, men også som forberedelse til analsex.

Dildoer

En dildo er et aflangt sexlegetøj, der i mange tilfælde er designet til at ligne en rigtig penis. En dildo kan bruges til at trænge ind i skeden eller anus og stimulere den indefra. Nogle dildoer har en sugekop, der giver dig mulighed for at fastgøre legetøjet til en glat overflade, mens andre har en bred ryg, der kan placeres bag en strap-on sele. Dildoer fås i forskellige størrelser og materialer. Du kan for eksempel finde dildoer af glas, plastik og silikone.

Lufttryksvibratorer

Lufttryksvibratorer er massageapparater, der bruger en lufttryksteknik. Disse vibratorer udsender pulserende bølger, så det ser ud som om klitoris bliver suget uden at blive rørt. Følelsen af ​​disse vibratorer kan sammenlignes med oralsex. Fordi klitoris ikke berøres, er det muligt at opleve flere orgasmer med disse vibratorer, uden at klitoris bliver overfølsom.

Bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler er primært til vaginal brug. Kuglerne fås i forskellige størrelser med små bolde, der normalt måler 2 cm i diameter og større bækkenbundskugler er omkring 5 cm i diameter. Bækkenbundskuglerne giver en behagelig stimulation, men deres egentlige formål er at træne bækkenmusklerne ved at holde ballerne inde. Træning af dine bækkenmuskler har en positiv effekt på helbredet.

Magic Wand vibrator

En Magic Wand vibrator, eller blot wand vibrator, er en massageanordning, der bruges til at stimulere hele kroppen. Dette legetøj har et stort, rundt hoved, der leverer kraftige og dybe vibrationer. Udover en almindelig kropsmassage kan legetøjet også bruges til intime formål. Forskellige erogene zoner såsom brystvorter, bryster, vagina og klitoris kan stimuleres intenst med en wand vibrator.