Sexlegetøj til mænd

Legetøj i alle former til mænd

Udover de mange typer af sexlegetøj, der findes til kvinder, findes der også en masse sexlegetøj til mænd. Du kan gøre dit sexliv bedre med en, flere eller en kombination af udvalget af sexlegetøj.

Onaniprodukter

Et onaniprodukt, eller en masturbator, er et gennemtrængeligt sexlegetøj til mænd. Mange af disse produkter har en åbning, der ligner en vagina, mund eller anus. De fleste er designet til bedst muligt at genskabe følelsen af ​​ægte sex. For eksempel er legetøjet nemt at varme op og har i mange tilfælde stimulerende teksturer på indersiden for at stimulere penis endnu mere. Med en masturbator kan du også træne din udholdenhed.

Af kendte onaniprodukter findes fleshlight, der ofte er designet efter en pornoskuespillers vagina, mund eller anus. Derudover findes der også onani sleeves, som har samme formål som fleshlight, de er blot designet som en sleeve, der rulles udover penis.

Penisringe

En penisring bruges rundt om penis for at holde erektionen længere. Ringen sidder tæt omkring bunden af ​​penis, så blod pumpes til penis, men ikke kan strømme tilbage. Dette resulterer i en fast og langvarig erektion. Det er en fantastisk løsning til mænd med rejsningsproblemer, eller hvis du bare vil nyde sex længere. Nogle penisringe kommer i faste størrelser, andre er justerbare. Derudover findes der også vibrerende penisringe, som kan bruges under penetration med din partner.

Analt legetøj

Til mænd findes der forskellig anal legetøj, hvormed anus kan stimuleres og penetreres. Anus er meget følsomt på grund af de mange nerveender. Prostata er også placeret inde i anus, også kendt som P-punktet. Stimuleringen af ​​prostata indefra opfattes af mange mænd som behagelig og kan føre til voldsomme orgasmer. Forskellige prostata dildoer og prostata massageapparater er tilgængelige til at stimulere prostata.

Penis sleeves

En penis sleeve kan glides rundt om mandens penis med det formål at forlænge den. Penis kan således forlænges eller fortykkes nogle få centimeter. For mænd, der har problemer med at få en fast rejsning, kan de tilbyde en løsning. Nogle sleeves har stimulerende teksturer, såsom nitter og kanter, for at give ekstra friktion under akten.

Oppustelige dukker

En oppustelig dukke til mænd er en oppustelig dukke formet som en kvinde med en eller flere åbninger til at trænge igennem. Disse kvindelige oppustelige dukker kommer i forskellige designs. Nogle har realistiske tilføjelser såsom hår, et tredimensionelt formet hoved eller en aftagelig vagina. Sexdukkerne har en realistisk længde på mellem 1,50 og 1,60 meter og kan ofte købes for et relativt lavt beløb.

Derudover findes også dele af en dukke i et fast materiale, som for eksempel en torso med vagina og anus.

Penispumper

En penispumpe kaldes også en erektionspumpe og er en cylinder, som du glider rundt om penis. Pumpen suger luften ud og skaber et vakuum, hvilket får blodkarrene i penis til at udvide sig. Dette tillader mere blod at strømme ind i de hulelegemer, hvilket resulterer i en fast og hård erektion. Af denne grund er en penispumpe, ligesom en penisring, meget brugt af mænd med erektionsproblemer. Ligesom med en penisring er virkningen på din erektion midlertidig. Der findes elektriske penispumper, men de fleste erektionspumper betjenes med en håndpumpe. Mange penispumper er gennemsigtige og har en lineal på siden, så du kan se præcis, hvordan penis vokser i størrelse, samt hvor meget den er vokset.