Sexlegetøj til mænd

Legetøj i alle former til mænd

Udvalget af sexlegetøj til mænd er til nogen grad en anelse anderledes end til kvinder. Noget kan byttes med partneren, andet er mere specifikt til mændene, både i design og formål.

Legetøjet kommer lige fra små ringe, der stimulerer mellemkødet til penisforlængere, silikone vagina, der bærer pornoskuespilleres navne til prostataspecifikke vibratorer.

Automatiseret onani

De fleste kender til fleshlights og mange har da sikkert også drømt om at ligge i kanen med Mia Malkova eller Riley Reid, og det er også helt fint. Men i stedet for selv at sidde og styre den over pølsen, er der automatiserede blowjobmaskiner til fyrene.

Så hvis du er alene, eller kæresten ikke er tilhænger af oral, kan du stadig få oplevelsen, og så helt uden at risikere et ’nej’.

Ekstra lang snabel

Der er selvfølgelig penisforlængere i form af sleves, der sættes ud over penis og så er din partner for en stund lidt gladere for dig, men der er også penispumper. Princippet er simpelt. Blod = stor, stiv penis. Mere blod = endnu større penis. Samtidig øger det ekstra blod din følsomhed. Det er ren win-win, uanset om det er med en partner eller til efterfølgende onani.

Udnyt prostata

Mange mænd har et lidt stramt forhold til deres prostata. Anus er noget, hvor ting kun kommer ud, og endelig ikke ind. Det er lidt en skam, for prostata er voldsomt følsom og virker som en ekstra stimulans. Mandens svar på kvindens g-punkt om man vil. Det kræver naturligvis lidt forarbejde at inkorporere anus seksuelt, men efter lidt rengøring er det bestemt besværet værd.

Hvor enhver vibrator naturligvis vil kunne være til glæde og gavn, er der vibrator til mænd specifikt designet til netop at ramme og stimulere prostata. Et genialt redskab til endnu bedre orgasmer enten som følge af onani eller sammen med en partner.