Sexlegetøj og spil til par

Spice forholdet op med sexlegetøj til jer i par

Udover sexlegetøjet til kvinder og mænd, findes der også en masse sexlegetøj til par, som du kan bruge sammen med din partner. Legetøjet kan bruges til at give nye oplevelser i sexlivet.

Duo vibratorer

En duo vibrator er et alsidigt sexlegetøj, som du og din partner kan have det ekstra sjovt med under jeres elskov. Nogle parvibratorer egner sig kun til ekstern stimulering, hvor både mandens og kvindens erogene zoner kan stimuleres. Populære parvibratorer som We-Vibe har en smal sektion, der sættes ind i skeden, hvilket stadig tillader penetration. Begge partnere kan således nyde legetøjets vibrationer.

Vibrerende penisringe

En penisring bæres omkring bunden af ​​penis og sikrer, at erektionen bliver fastere og holder længere. Mænd – og selvfølgelig deres partner – kan nyde sex længere. En penisring kan derfor tilbyde en løsning, når du står med erektionsproblemer. Med en vibrerende penisring stimulerer du også din partners klitoris under penetration. Af den grund er en vibrerende penisring et populært sexlegetøj til par.

Massage

At give en erotisk massage er en afslappende og sensuel måde at udvide og intensivere dit forspil. Mange produkter er tilgængelige til at give en erotisk massage. Der findes kropsmaling og olier, som du kan bruge til at dekorere din partners krop med spiselig maling, som du senere kan slikke af huden. Der er også geler, der varmer huden op, så kroppen kan slappe af.

Bondage sæt

Bondage-sæt er flere bondage-produkter sat sammen. Dette giver begyndere inden for BDSM og bondage mulighed for at prøve forskellige produkter og se om det er noget for dem. Bondagepakkerne kan indeholde forskelligt legetøj, såsom håndjern, bind for øjnene, piske og reb til at binde hele kroppen. Bondage-produkter bruges til at begrænse den fysiske aktivitet hos en af ​​partnerne. Følelsen af ​​magt og magtesløshed, der følger med dette, kan være meget tilfredsstillende for begge parter.

Vibrerende æg

Et vibrerende æg er lille i størrelse, men kan give store nydelser. Et vibratoræg kan bruges til ekstern stimulation, men det kan også placeres inde i skeden. På grund af deres kompakte størrelse er æggene nemme at tage med på tur eller i håndtasken. Ofte kan disse æg fjernstyres af din partner, hvilket kan være med at gøre oplevelsen mere pirrende. Specielt, hvis man tager det ud i offentligheden.

Erotiske spil

Et erotisk spil har en erotisk karakter og er lavet til at blive spillet med din partner. Spillene kan komme som brætspil, terninger, der viser sexstillinger, eller i en boks med adskillige spørgsmål for at bringe din partner i forlegenhed. Spillene hjælper dig og din partner til at finde ud af hinandens seksuelle præferencer og ønsker. Mange af spillene fungerer som anderledes forspil.

Skift roller

Igen noget, der kræver to parter for egentlig at give mening: strap-on!

Hvad enten det er som kvinde og kvinde eller mand og kvinde, er der en oplagt mulighed for de knap så kræsne at opleve tingene fra den anden parts perspektiv. Strap-ons kommer i så mange forskellige typer, at der er noget for enhver, der ikke er nervøs for at få noget op i numsen, eller for kvinden, der selv vil fyldes ud imens hun fylder sin partner. Vibrator i? Absolut en mulighed, for hvorfor nøjes med én type stimulans?