Sexlegetøj og spil til par

Spice forholdet op med sexlegetøj til jer i par

Meget sexlegetøj er fantastisk solo legetøj og en stor del af det egner sig også til at være to om. I soveværelset, eller hvor man nu slår sig løs, er det ofte kun fantasien, der sætter grænser. Men der findes også et fint udvalg af decideret sexlegetøj til par, som først er rigtig sjov når man er flere om det.

Brætspil for voksne

Der findes mange forskellig slags, der falder under den kategori. Et af dem er for eksempel sexspil i den bogstavelige forstand; kortspil, brætspil eller terninger.
Fifty shades of Grey har kastet en del spil af sig, tantra er der også udviklet spil til, eller du kunne lære mere om din partner med et helt tredje spil, der dykker ned i hinandens ønsker. Alternativt kan man lade sig styre af en terning. Der er rigtig mange sjove muligheder for noget anderledes og ganske frækt med partneren.

Giv styringen væk

Takket været den teknologiske fremgang, kan mange ting styres trådløst nu. Dette gør sig også gældende indenfor sexlegetøj, i særdeleshed vibratorer. Man kan overlade styringen af sådan én til sin partner, igen enten i soveværelset, eller måske udenfor, når man er i gang med andre aktiviteter. Der er fantastiske muligheder for at gøre en mondæn handling lidt sjovere. Tøjvask? Gab. Tøjvask med en vibrator og viden om, at man ikke ved, om den pludselig starter? Betydeligt mere spændende.

Skift roller

Igen noget, der kræver to parter for egentlig at give mening: strap-on!
Hvad enten det er som kvinde og kvinde eller mand og kvinde, er der en oplagt mulighed for de knap så kræsne at opleve tingene fra den anden parts perspektiv. Strap-ons kommer i så mange forskellige typer, at der er noget for enhver, der ikke er nervøs for at få noget op i numsen, eller for kvinden, der selv vil fyldes ud imens hun fylder sin partner. Vibrator i? Absolut en mulighed, for hvorfor nøjes med én type stimulans?