Du har udforsket anal leg for første gang, du har leget med lidt legetøj og nu er du klar til at tage skridtet videre og involvere en penis, hvad enten det er en partners eller strap-on.

Super! Lad os se på, hvordan du kommer godt i gang. Analsex er noget, der absolut ikke må fremskyndes, da man har med en meget stram muskel at gøre.

Hvad handler al balladen om?

Analsex er ret polariserende. Mange mennesker elsker det, og mange mennesker forstår ikke engang fristelsen til at prøve det. Ingen burde tvinge dig til at prøve anal, men der er et par overbevisende grunde til at give det en chance:

  • Det føles godt. Der er masser af nerveender i og omkring din anus, der er glade for at gøre anal udforskning værd. Nogle mennesker kan endda få orgasmer fra anal leg alene.
  • Det føles frækt. Den stadig tabubelagte karakter af analsex bidrager unægteligt til den ekstra spænding ved oplevelsen.
  • Det er noget nyt at udforske sammen med din partner. Bliver du lidt træt af din sædvanlige rutine? Anal vil helt sikkert ryste tingene op.
  • Du kan skifte rolle. Lesbiske og heteropar kan bruge en strap-on under anal til at lege med deres typiske roller i soveværelset.

Hvis din interesse ikke er blot lidt vækket på dette tidspunkt, er der vist ikke så meget at komme efter, men hvis du er nysgerrig, så læs videre!

Hold det sikkert og rent

Ligesom med enhver anden form for sex, skal du tage forholdsregler for at holde dig selv sikker under anal. Du kan ikke blive gravid, men du kan overføre kønssygdomme gennem analsex. Faktisk er transmissionshastigheder højere for analsex end for de fleste andre seksuelle aktiviteter, da analvæv er følsomt og modtageligt for mikrorifter. Brug kondom, medmindre det er med en fast, eksklusiv partner.

Hygiejnefaktoren er en af de største grunde til, at folk har en tendens til at vige tilbage fra analsex. Mange fyre er bekymrede for at få afføring på deres penis.

Du vil helt sikkert kunne opleve lidt spor, men hvis der forberedes korrekt, er det kun minimale spor.

Her nogle trin, du kan tage for at holde tingene så rene som muligt:

  • Tøm ryggen som man siger. Brug en anal douche af flere omgange.
  • Tag et brusebad efter din afføring. Rengør ydersiden af anus med en smule sæbe og vand. Så er du ren både indvendig og udvendig.
Reklame

Undgå anal, hvis du har ondt i maven. Der er ingen grund til at irritere tarmene mere end højst nødvendigt.

Hav noget klar til at gøre rent med og eventuelt læg et stort håndklæde på sengen, hvis I er nervøse for at noget skulle komme med ud.

Hvis du stadig ikke vil risikere rester, er et kondom vejen frem. Og igen et absolut must, hvis det ikke er en fast partner du er sammen med, eller partneren ser andre.

Hvis du er giveren i dette scenarie, er det normalt bedst at lade modtageren tage føringen med hygiejne. De er sandsynligvis lige så bekymrede for renlighed som dig, og du ønsker ikke at skamme dem ved at diktere, hvordan de skal passe på deres krop.

Start forsigtigt

De fleste analjomfruer er naturligt lidt nervøse i starten, så giv dig selv god tid. Gør de sædvanlige ting, du gør, når I er nøgne sammen. Hvis du er den modtagende partner, vil en orgasme på forhånd hjælpe dine muskler til at slappe af. En god opvarmning er altafgørende for en god oplevelse, så begynd eventuelt med oralsex, hvor du masserer anus med en finger. Start med en finger eller et lille stykke legetøj som den første penetration inden penis. Giv partneren tid og mulighed for at åbne op.

Glidecreme er ikke til forhandling ved analsex.

Din endetarm er meget stram og skaber ikke smøring af sig selv, som en vagina gør, så du har brug for glidecreme for at hjælpe tingene med at glide ordentligt ind. Glidecreme vil også forhindre smertefulde ryk og riven i huden. Prøv en silikone eller vandbaseret glidecreme. Kom glidecremen direkte på anus og på penis, strap-on eller kondom. Brug meget. Selvom det virker som en latterlig mængde, er det nødvendigt. Hvis du bruger kondom, må du ikke bruge en oliebaseret glidecreme. Det ødelægger kondomet.

Her er et udvalg af glidecreme, hvis du mangler noget.

Reklame

Lad modtageren styre farten

Når det kommer til selve penetrationen, er det normalt bedst at lade den modtagende partner være i kontrol, i det mindste i starten. Det er dem, der risikerer at opleve smerte. Diktering af tempoet og dybden af penetration vil minimere smerte og lindre eventuelle dvælende nerver.

En af de bedste positioner for første gangs anal er doggystyle. Det giver modtageren mulighed for at have kontrol over bevægelsen og gå så langsomt som muligt. Plus, doggystyle hjælper med at åbne hele området derude. Side-by-side ske (hvor du vender i samme retning) er også en god begynderposition, selvom giveren vil have lidt mere kontrol end modtageren.

Når du kommer i gang, så gå så langsomt som muligt. Lad som om du faktisk er i slowmotion, og prøv at bevæge dig med halv hastighed. Modtageren skal fokusere på at holde musklerne afslappede. Du kan føle, at du instinktivt spænder op, så bliv ved med at tage dybe vejrtrækninger og forsøge at slippe den spænding. Du putter en stor ting i et lille hul, så forvent, at der vil være noget ubehag i starten. Hvis du oplever en ubehagelig smerte, skal du være forsigtig og bede din partner om at stoppe og give dig et øjeblik til at slappe af. Press aldrig dig selv til at fortsætte, hvis det ikke føles rigtigt. Bliv ved med at arbejde dig langsomt ned gennem skaftet af penis. Begynd ikke at trykke ind og ud, før du har opnået fuldstændig penetration, og modtageren er tryg ved at bevæge sig fremad.

Når I begge føler jer godt tilpas, kan I sætte tempoet langsomt op. Du skal undgå at trække helt ud og skubbe ind igen, da dette kan føre til smerter, så prøv at begrænse stød til et lille bevægelsesområde. Sørg for at blive ved med at kommunikere om, hvad der føles godt, og hvad der ikke gør.

Nu er der også mulighed for at tilføje mere stimulation til andre områder af din krop. Hvis du er en kvindelig modtager, så få lidt ekstra klitorisstimulering i gang på samme tid med en vibrator, din hånd eller din partners hånd. Doggystyle og side-by-side er nemme positioner til at gøre dette. Hvis du er en mandlig modtager, kan du stimulere din penis, kugler eller få din partner til det. Hvor nemt det er, afhænger naturligvis af den stilling, I er i.

Hvad skal man gøre bagefter

Når I begge er færdige med jeres analsjov, så sørg for, at giveren trækker sig ud så langsomt som muligt. Vær ikke bekymret, hvis anus ikke straks vender tilbage til sin sædvanlige ballonknudetilstand. Det har bare taget lidt tæsk og har brug for lidt tid til at lukke igen.

Tør dig selv af med servietter, og tag derefter en tur på badeværelset for at rydde mere grundigt op. Selvom giveren brugte kondom, er det stadig en god idé at vaske af med vand og sæbe. Sæbe vil også hjælpe med at tage sig af glidecremen omkring modtagerens anus.

Sørg for ikke at have anden seksuel kontakt, før I har ryddet op. Især at indføre penis direkte fra anus til vagina, er en enkeltbillet til en vaginal infektion. Det vil man helst undgå.

Analsex efterlader én dvælende gave til modtageren: glidecreme. Din næste afføring vil sandsynligvis føles som om den glider lige ud af din numse. Hvis din partner ejakulerede ind i din anus, vil det føles endnu glattere (og kan også se lidt mærkeligt ud). Prutter kan også føles anderledes når de rejser ned i dit smurte numsehul.

Bliv ikke bekymret, hvis du finder en lille smule blod i din afføring; analvæv er modtagelige for små rifter. Men hvis du har meget blod eller vedvarende smerter, så ring til din læge.

Analsex er desværre stadig beklædt med et dårligt ry, men det kan være uhyre behageligt for både giver og modtager, og det kan være en sjov ny rejse at begive sig ud på sammen.